Librat > Qendra e mendimit pozitiv

1000 Aforizma ~ Ymer Berbati
Ymer Berbati
1000 Aforizma
Magjia e urtisė ~ Daut Demaku
Daut Demaku
Magjia e urtisė
Thuaji jetės mirėmėngjesi ~ Daut Demaku
Daut Demaku
Thuaji jetės mirėmėngjesi
Shenjat para kthesave ~ Daut Demaku
Daut Demaku
Shenjat para kthesave
Tregimet shqiptare dhe mendimi pozitiv 1 ~ Daut Demaku
Daut Demaku
Tregimet shqiptare dhe mendimi pozitiv 1
   
    
1 / 1

Kategoritë