Librat > Informatikė

Menaxhmenti me teknologji informative ~ Skender & Besnik Skenderi
Skender & Besnik Skenderi
Menaxhmenti me teknologji informative
Microsoft office 2007 (2)+1CD ~ Skender H. Skenderi & Besnik Skenderi
Skender H. Skenderi & Besnik Skenderi
Microsoft office 2007 (2)+1CD
Microsoft Office 2007 (1)+1CD ~ Skender H. Skenderi & Besnik Skenderi
Skender H. Skenderi & Besnik Skenderi
Microsoft Office 2007 (1)+1CD
Fjalor enciklopedik nga teknologjia e informacionit ~ Ali Sh. Mehmeti
Ali Sh. Mehmeti
Fjalor enciklopedik nga teknologjia e informacionit
Microsoft acces XP ~ Agni H.Dika
Agni H.Dika
Microsoft acces XP
Bazat e informatikės ~ N.L Braha & F.Merovci
N.L Braha & F.Merovci
Bazat e informatikės
Statistika e aplikuar ne MS Excel ~ Milan Papiq
Milan Papiq
Statistika e aplikuar ne MS Excel
Pėrmbledhje detyrash tė zgjidhura nga mekanika teorike me programin ne C++(2) ~ Gani S.Pllana
Gani S.Pllana
Pėrmbledhje detyrash tė zgjidhura nga mekanika teorike me programin ne C++(2)
Pėrmbledhje detyrash te zgjidhura nga mekanika teorike me programin ne C++(3) ~ Gani S.Pllana
Gani S.Pllana
Pėrmbledhje detyrash te zgjidhura nga mekanika teorike me programin ne C++(3)
Hyrje ne informatik dhe windosi 2000 ~ Adnan Abdullai
Adnan Abdullai
Hyrje ne informatik dhe windosi 2000
Vizatimi me kompjuter ~ Sadullah Avdiu
Sadullah Avdiu
Vizatimi me kompjuter
Rrjetat Kompjuterike ~ Ekrem Dragusha
Ekrem Dragusha
Rrjetat Kompjuterike
1 / 3 Para >

Kategoritë